WOZ-beschikking al ontvangen?

24 maart 2021

WOZ-beschikking al ontvangen?

Rond deze tijd ontvangt u hem weer: de aanslag gemeentelijke belastingen met daarop vermeld de WOZ-waarde van uw woning. Op basis van deze WOZ-waarde betaalt u diverse belastingen, zoals de onroerende zaak-, inkomsten-, erf- en waterschapsbelasting.

De WOZ-waarde is in veel gevallen te hoog vastgesteld. Door een te hoge WOZ-waarde betaalt u al snel honderden euro’s per jaar te veel aan belasting.

Heeft u bij de beschikking twijfels over de vastgestelde WOZ-waarde? Maak dan gebruik van onderstaande link en vraag gratis WOZ-bezwaar aan zodat uw WOZ-waarde(n) opnieuw op juistheid kunnen worden beoordeeld.

WOZ-bezwaarprocedure

Een WOZ-bezwaarprocedure voor uw eigen woning is geheel GRATIS. Voor bedrijfspanden en overige objecten geldt het no cure, no pay principe. Dit houdt in dat u alleen 25% excl. BTW van het lokale behaalde belastingvoordeel betaalt als de WOZ-waarde naar beneden wordt bijgesteld.

Bezwaar maken tegen de hoogte van de WOZ-waarde moet binnen 6 weken nadat u de aanslag gemeentelijke belastingen heeft ontvangen. Daarom is het belangrijk dat u zo snel mogelijk contact met WOZ-Consultants opneemt om ervoor te zorgen dat het bezwaarschrift door WOZ-Consultants tijdig wordt ingediend.

Direct uw WOZ-waarde op juistheid laten beoordelen? Klik dan op onderstaande button en meld uw object online aan.

WOZ-bezwaar

* Wij geven onze bestaande klanten het advies om ons een kopie van de WOZ-aanslag te doen toekomen.

Terug naar overzicht