Uitnodiging lezing “Wat is de toekomst van de euro?”

16 april 2018

Uitnodiging lezing “Wat is de toekomst van de euro?”

Wat is nog waardevast en zijn cryptocurrencies het antwoord?

Wij nodigen u van harte uit voor een bijzondere lezing op een bijzondere locatie, door onafhankelijk macro-econoom, spreker en publicist Edin Mujagic.

Datum:                  Dinsdag 29 mei

Tijd:                        Zaal open 19.30 uur; start programma 20.00 uur

Locatie:                  Museum Nairac, Brouwerstraat 1 te Barneveld. Parkeren: Torenplein of Brouwerstraat

Waarom organiseert JonkerFieret deze bijeenkomst?

JonkerFieret wil graag kennis en informatie delen van deskundigen, die relevant is voor u als ondernemer. Goed ondernemerschap wordt immers gerealiseerd wanneer er voldoende zicht is op de macro-economische omgeving.

In de financiële wereld vindt momenteel een uniek experiment plaats, waarvan niemand weet wat de consequenties zijn: de “Quantitative Easing” van de ECB (de verruiming van de hoeveelheid geld). Het handelen van de ECB raakt uiteindelijk iedere ondernemer.

Wij zijn bijzonder trots dat we u kennis kunnen laten maken met Edin Mujagic. Hij zal verschillende onderwerpen op deze avond belichten vanuit zijn perspectief als macro-econoom.

Over Edin Mujagic

Edin Mujagic is geboren in 1977 in Bosnië-Herzegovina en woont sinds 1992 in Nederland. Hij heeft macro-economie gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Daar heeft hij zich gespecialiseerd in monetaire economie en de centrale banken.

Hij is onder meer lid (het jongste ooit) van de Monetaire Kring, een discussieforum bestaande uit de hoogste ambtenaren van het Ministerie van Financiën, hoogleraren economie en senior managers bij pensioenfondsen, banken en andere financiële instellingen.

Sinds 1 februari 2018 is Edin Mujagic hoofdeconoom bij OHV Vermogensbeheer. Hij is daarmee het gezicht van de Amsterdamse vermogensbeheerder naar buiten en werkt in die hoedanigheid aan de bepaling van de beleggingsstrategie en de macro-economische visie op marktontwikkelingen.

Daarnaast is Edin auteur van ‘Tien jaar euro’, ‘Geldmoord’ en ‘Een monetaire historie van Nederland sinds 1814’.

Aanmelden

De plaatsen zijn beperkt, aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd en na afloop is er gelegenheid om met elkaar in discussie te gaan over de besproken onderwerpen. 

Aanmelden voor 24 mei a.s. per mail: hvanginkel@jonkerfieret.nl

We hopen u te ontmoeten in Museum Nairac!

Ad Jonker en Albert Fieret

Terug naar overzicht