Online administreren

Tijd en plaats onafhankelijk uw administratie doen. Geen enkel probleem. Als ondernemer bent u vaak onderweg of ‘buiten de deur’. Uw administratie bijhouden, inzien en verwerken overal op ieder tijdstip, is dan een uitkomst. Wij werken samen met gebruiksvriendelijke online boekhoudpakketten, zoals Twinfield en Exact Online.

Twinfield

Door gebruik van Twinfield krijgt u realtime inzicht in uw administratie, waar en wanneer u het ook nodig heeft. Een ander voordeel is dat u 100% veilig kunt boekhouden, want Twinfield is Zeker-Online gecertificeerd. Twinfield is daarnaast ook makkelijk te koppelen met andere softwarepakketten (zoals kassasystemen en webshops). Zo voorkomt u dubbel werk. Dubbel zo eenvoudig.

Exact online

De online boekhoudsoftware van Exact Online is ideaal voor ondernemers die op zoek zijn naar groei. Exact Online biedt een helder overzicht van uw business. Van relatiebeheer tot aan financiën. Het voordeel is dat alles geïntegreerd is in één pakket en dat u makkelijk in het systeem kunt samenwerken met uw accountant. Dat vinden wij natuurlijk ook weer handig.

Adviseurs

Marco Groeneveld

Senior klantcoördinator

Neem contact op