Noodopvolgingsplan

Wat gebeurt er als u plotseling wegvalt? Wat gebeurt er dan met uw onderneming? Wat moet er allemaal geregeld worden? Vragen waar u waarschijnlijk niet elke dag bij stil staat, maar die wel erg belangrijk zijn, mocht het u overkomen.

Om het uw partner dan zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben wij daarom het ‘Noodopvolgingsplan’ in het leven geroepen. Een plan met daarin het totaaloverzicht van de financiële positie van uw onderneming en het advies over de te nemen vervolgstappen. Uw partner krijgt op deze manier snel inzicht in de huidige stand van zaken en in wat er allemaal in gang moet worden gezet. Dat is vaak al een hele last minder, is onze ervaring. 

Krachten bundelen

In dit noodopvolgingsplan bundelen wij de krachten van alle financiële adviseurs (notaris, verzekeringsadviseur, accountant) in één duidelijk overzicht. Op basis van al deze gegevens, geven wij een passend advies waar uw partner mee aan de slag kan.

Alle vragen die uw partner in een dergelijke situatie kan hebben, worden in het noodopvolgingsplan besproken. Denk bijvoorbeeld aan: kan ik nog wel in mijn huis wonen? Is ons testament nog wel actueel? Welke rechten/verplichtingen heb ik ten opzichte van de compagnon van mijn partner? Hoeveel belasting moet ik betalen bij het overlijden van mijn partner? Realistische vragen die wij graag bij voorbaat al voor u en uw partner willen beantwoorden.

Adviseurs

Albert Fieret

Belastingaccountant/adviseur

Henriëtte Bos

Fiscaal Jurist
Neem contact op