Bedrijfsoverdracht

Een bedrijf overnemen of uw bedrijf verkopen. Daar komt best een heleboel bij kijken. Op dat moment zoekt u een partner die u precies kan vertellen wat u te wachten staat. Die u adviseert over de beste strategische stappen. Die met u meedenkt. Laten wij nu net die partner willen zijn. Onze ervaring en expertise maken dat we weten wat er speelt bij een bedrijfsoverdracht.

 

Verder helpen

Naast passie voor ons vak, is onze voornaamste drijfveer om u verder te helpen. Als u groeit, groeien wij ook. We ondersteunen u graag bij de vele keuzes waar u voor komt te staan. Vaak gaat het om cruciale momenten in uw bestaan als ondernemer. Een bedrijf kopen, groeien door acquisities, een bedrijf afbouwen of verkopen of het geven van een kans aan de volgende generatie. Door onze jarenlange ervaring kunnen we u hierbij de nodige begeleiding bieden.

Of het nu gaat om het verkoopklaar maken van uw onderneming, de fiscale afwikkeling, de financiering, de onderhandelingen of de integratie van twee bedrijven: we hebben vaker met het bijltje gehakt. Dat is ervaring waar u uw voordeel mee kunt doen.  

 

Adviseurs

Ad Jonker

Registeraccountant/adviseur

Lejla Huisman

Jurist en belastingadviseur
Neem contact op