Accountantskantoor Barneveld

JonkerFieret is een gerenommeerd Accountantskantoor in Barneveld. De heren Jonker en Fieret profileren zich op een jonge, haast speelse manier. Zij houden van hun vak en werken met genoegen voor hun klanten vanuit de vestigingen van het Accountantskantoor in Barneveld.

 

Eerste uur gratis

Fieret en Jonker zijn met hun vergaande vakkennis in de schoenen van de klant gaan staan en hebben van daaruit hun Accountantskantoor opgezet. Daarmee zijn ze op leuke uitgangspunten gekomen. ‘Bekijk het eens anders’, is de slogan. Dat kan door een informatiepakket aan te vragen, waarbij de klant zelf kan ontdekken wat dit Accountantskantoor kan betekenen. Ook is het mogelijk gebruik te maken van een uur gratis advies, een eerste kennismaking. Vanaf het begin kan de klant rekenen op een eerlijk en afgewogen advies. Daar gaan geen dagen overheen, de heren Fieret en Jonker houden van snel en grondig.

 

Accountantskantoor JonkerFieret is een allround accountantskantoor. U kunt er terecht voor DGA advisering, fiscale/juridische advisering, jaarrekeningen, fiscale aangiften, (salaris)administraties, fusies en ruzies en bedrijfsoverdrachten.

 

Koffie staat klaar

U vindt de vestigingen van dit Accountantskantoor op bedrijventerrein De Briellaerd in Barneveld en in Ede net aan de rand van het winkelcentrum. U bent welkom op beide locaties. Op de website van het Accountantskantoor kunt u al invullen hoe u uw koffie wilt drinken, zodat de koffie daadwerkelijk klaar staat.

 

Accountant Ede | Accountant Barneveld | Accountantskantoor Ede | Administratie Ede | Administratie Barneveld | Bedrijfsoverdracht Ede | Bedrijfsoverdracht Barneveld | Belastingadviseur Ede | Belastingadviseur Barneveld

 

 

“Als ondernemer bent u onze belangrijkste inspiratiebron.”

 


accountantskantoor barneveld

Vestiging Barneveld


accountantskantoor ede

Vestiging Ede

 

10 redenen om voor JonkerFieret te kiezen

 

  1. Transparantie
  2. Toegevoegde waarde
  3. Kwaliteit en deskundigheid
  4. Eerlijkheid en duidelijkheid
  5. No-nonsense aanpak
  6. Prijs-kwaliteitverhouding
  7. Moderne aanpak
  8. Integer en onafhankelijk
  9. Gespecificeerde declaraties
  10. Afspraak is afspraak


Overtuigd?   Ja Nee

 

Hoe drinkt u de koffie?